Η ManageEngine συμμετέχει στην έκθεση Beyond 4.0 2022

Η ManageEngine, πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης λογισμικών ασφάλειας και διαχείρισης υποδομών πληροφοριακών συστημάτων, θυγατρική της Zoho Corporation, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση Beyond 4.0 που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Beyond 4.0, η ManageEngine θα αναδείξει υφιστάμενες αλλά και νέες, καινοτόμες λ΄ύσεις από το συνεχώς διευρυνόμενο portfolio της, που βελτιώνουν τις καθημερινές, πολύπλοκες λειτουργίες των τμημάτων IT, προσφέροντας καλύτερη εμπειρία χρήσης και συμβάλλοντας στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών, στον περιορισμό των λειτουργικών εξόδων και στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου 13 – stand D20 όπου θα φιλοξενείται η ManageEngine, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη της εταιρείας για να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις του κλάδου, αλλά και για να γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται με επιτυχία σε εταιρείες και οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, αξιοποιώντας τις λύσεις της ManageEngine.

Η συμμετοχή της εταιρείας με έδρα την Ινδία σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας στη χώρα μας, υποστηρίζεται από την Channel IT Ltd. – Value Added Distribution, αποκλειστικό διανομέα των λύσεων της ManageEngine στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, καθώς και από την Cysoft, πιστοποιημένο συνεργάτη της ManageEngine.

Για να προγραμματίσετε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τα στελέχη της ManageEngine, της Channel IT και της Cysoft στο πλαίσιο της Beyond 4.0 2022 και να λάβετε μια εξατομικευμένη πρόσκληση συμμετοχής στις εργασίες της έκθεσης, παρακαλούμε αποστείλετε σχετικό αίτημα στο [email protected].

Σχετικά με την έκθεση Beyond 4.0

Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO, την BeBest και τους Industry Disruptors-Game Changers (ID-GC) και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Η Διεθνής Έκθεση BEYOND σχεδιάστηκε για να αποτελέσει κομβικό σημείο για τις αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις νέες τεχνολογίες και στους διάφορους τομείς εφαρμογής τους. Είναι μια διεθνής πλατφόρμα για την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών που διερευνούν τον κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και τις πολλαπλές ευκαιρίες που δημιουργούνται στον εξελισσόμενο τομέα των τεχνολογιών. Στο πλαίσιο ενός ζωντανού περιβάλλοντος διαπραγμάτευσης που πληροί τα κριτήρια σύναψης συμφωνιών με τη συμμετοχή επισκεπτών από περισσότερες από 30 χώρες, η BEYOND απευθύνεται σε ευρύ κοινό κυρίως από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και το MENA.

You might be interested in …