Η Cysoft παρουσιάζει το ManageEngine Training Program

ManageEngine

Training Program

powered by Cysoft

Μπορεί να διαφημίζονται πολλά πτυχία Πληροφορικής από διάφορους φορείς, άλλα γενικότερου ενδιαφέροντος κι άλλα πιο εξειδικευμένα, εντούτοις κανείς δεν προετοιμάζει τον καταρτιζόμενο για τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας, όπως διαμορφώνονται σήμερα αλλά και μελλοντικά.

Στον αντίποδα, οι εργοδότες μπορεί να είναι πρόθυμοι να προσλάβουν νέα ταλέντα, αλλά πολλές φορές δεν έχουν το χρόνο και την υπομονή να τους δώσουν το απαραίτητο περιθώριο να εξελιχθούν. Εν τω μεταξύ, η τεχνολογία εξελίσσεται με δυσανάλογο ρυθμό συγκριτικά με την ανθρώπινη πρόοδο, με αποτέλεσμα αρκετοί νέοι άνθρωποι να μην προλαβαίνουν να εξειδικευτούν. Αποτέλεσμα; Το χάσμα διευρύνεται…

Σε μια προσπάθεια γεφύρωσης αυτού του χάσματος που εντοπίζεται μεταξύ εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας, αποφασίσαμε ως Cysoft σε συνεργασία με την ManageEngine, να υλοποιήσουμε μια δική μας πρωτοβουλία. Πρόκειται για το «ManageEngine Training Program», ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης των συστημάτων της ManageEngine, το οποίο αφορά την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα και απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας από 18 έως 30 ετών.

Η φοίτηση για τους ενδιαφερόμενος θα είναι δωρεάν, ενώ η διδασκαλία θα πραγματοποιείται τόσο δια ζώσης, όσο και online. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής πιστοποίησης και πρακτικής άσκησης. Προαιρετικά, αλλά όχι απαραίτητα οι ενδιαφερόμενοι ενδείκνυται να διαθέτουν πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ στον κλάδο της Πληροφορικής ή άλλης συναφούς ειδικότητας, καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, αλλά κυρίως, αγάπη για την Πληροφορική!

Learning Streams

ITSM Practitioners

System Engineers

Security Engineers

Από την στιγμή που η πληροφορική ξέφυγε από τον υποστηρικτικό της ρόλο και έγινε αυτόνομο στρατηγικό εργαλείο ανάπτυξης, η εφαρμογή ενός πλαισίου για την διαχείριση υπηρεσιών πληροφορικής έγινε προαπαιτούμενη. Αν έχεις αναλυτική σκέψη και σου αρέσει όλα να είναι σε τάξη, τότε ο κλάδος του ITSM είναι για σένα.

Όσοι καλοί μηχανικοί και να υπάρξουν, θα υπάρχει πάντα χώρος για ακόμη τόσους. Αν έχεις καλή κατανόηση των πρωτοκόλλων επικοινωνίας (κυρίως TCP/IP), σου αρέσει να ασχολείσαι με δικτυακά και να λύνεις προβλήματα, θα χαρούμε να σε έχουμε στην ομάδα μας.

Η ανάγκη για την εφαρμογή πολιτικής ασφάλεια συστημάτων πληροφορικής είναι κάτι που έχει χαραχτεί καλά στην συνείδηση των σύγχρονων στελεχών πληροφορικής. Από την θεωρία μέχρι την πράξη υπάρχει τεράστια απόσταση. Μάθε από τους καλύτερους ειδικούς ασφάλειας της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

You might be interested in …