Μέτρα πρόληψης για τον Covid-19 και παροχή λύσεων για απομακρυσμένη εργασία από την Cysoft

Ως επαγγελματίες αλλά κυρίως ως άνθωποι, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Η ανησυχία για την παγκόσμια εξάπλωση του νέου κορωνοϊού, είναι διάχυτη και είναι χρέος όλων μας να συμβάλλουμε ατομικά και συλλογικά στον περιορισμό της πανδημίας, ακολουθώντας τις προτροπές των Αρχών και τις συμβουλές των ειδικών.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της σχετικής απόφασης της Κυβέρνησης αναφορικά με τα μέτρα για την αποφυγή συγχρωτισμού, η Cysoft Ε.Π.Ε., με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους, τους συνεργάτες αλλά και την κοινωνία εν συνόλω, έχει θεσπίσει εξ’ αποστάσεως εργασία με χρήση της πλατφόρμας Zoho Remotely, για το σύνολο του προσωπικού.

Παράλληλα, όλες οι προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις έχουν αντικατασταθεί με τηλεδιασκέψεις, ενώ έχουν ανασταλεί όλα τα επαγγεματικά ταξίδια εντός κι εκτός ελληνικής επικράτειας, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Ταυτόχρονα, με δεδομένη την ματαίωση προγραμματισμένων εταιρικών εκδηλώσεων και στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού και των συνεργατών της, η εταιρεία προχώρησε στην υλοποίηση θεματικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θα πραγματοποιούνται online σε εβδομαδιαία βάση.

Με τη βοήθεια μιας μεγάλης γκάμας ΙΤ λύσεων για απομακρυσμένη διαχείριση και ασφάλεια των endpoints, διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη επιχειρησιακή συνέχεια της εταιρείας μας και των συνεργατών μας. Εξάλλου, διαθέτοντας τόσο τον κατάλληλο εξοπλισμό όσο και την απαραίτητη τεχνογνωσία, η αδιάλειπτη λειτουργία της εταιρείας και των παρεχόμενων υπηρεσιών της, είναι εγγυημένη.

Η Cysoft Ε.Π.Ε., παραμένει στο πλευρό σας, παρέχοντας διαρκή ενημέρωση και υποστήριξη σε κάθε σας ανάγκη.

You might be interested in …