Εξασφαλίστε μέγιστο επίπεδο ασφάλειας για τους τηλεργαζόμενους με το Trend Micro Maximum Security​

Λειτουργεί η επιχείρησή σας σε καθεστώς απομακρυσμένης εργασίας; Χαρίστε στο προσωπικό σας την απαιτούμενη προστασία, προκειμένου να εργάζεται με απόλυτη ασφάλεια από τους προσωπικούς του υπολογιστές. Η Trend Micro παρέχει δωρεάν για 6 μήνες την πολυβραβευμένη λύση Trend Micro Maximum Security, για ολοκληρωμένη προστασία από διαδικτυακές απειλές.

Με τη μέγιστη ασφάλεια του Trend Micro Maximum Security, οι χρήστες μπορούν μεταξύ άλλων:

  • Να προστατευτούν από απειλές στο Διαδίκτυο, όπως ransomware και άλλους διαδικτυακούς κινδύνους.
  • Να προστατεύσουν το απόρρητό τους αποκλείοντας επικίνδυνους ιστοτόπους που μπορούν δυνητικά να υποκλέψουν προσωπικά δεδομένα.
  • Να αποφύγουν ηλεκτρονικές απάτες όπως phishing, προστατεύοντας το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Πώς θα επωφεληθείτε της προσφοράς:

  • Με την εγγραφή σας στη σχετική φόρμα που θα βρείτε πατώντας στο κουμπί παρακάτω, λαμβάνετε μια διεύθυνση URL για να κάνετε λήψη του προϊόντος.
  • Μοιραστείτε το URL με τους εργαζομένους της εταιρείας σας.
  • Οι «τηλεργαζόμενοι» θα πρέπει να κατεβάσουν και να ενεργοποιήσουν το προϊόν Maximum Security είτε για τον προσωπικό τους υπολογιστή (Microsoft Windows είτε για Mac). Κάθε λήψη αφορά μία και μοναδική συσκευή.
  • Το προϊόν ενεργοποιείται αυτόματα για μια περίοδο δωρεάν χρήσης διάρκειας 6 μηνών. Μετά τους 6 μήνες, η υπηρεσία διακόπτεται αυτόματα, εκτός εάν ο χρήστης επιθυμεί να το ανανεώσει πριν τη λήξη του -χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία υποχρέωση-.

Εκτός από την ειδική αυτή προσφορά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να κατεβάσουν και το αντίστοιχο προϊόν για την κινητή τους συσκευή, για μια δοκιμαστική περίοδο διάρκειας ενός μήνα από το αντίστοιχο κατάστημα εφαρμογών που υποστηρίζει η συσκευή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι τις 30/4/2020.

You might be interested in …