Η Cysoft συμμετέχει στο 18o IT Directors Forum

Στη νέα εποχή οι CIOs δεν περιορίζονται στην υλοποίηση των τεχνολογιών αιχμής, αλλά αναλαμβάνουν την ψηφιακή αναγέννηση των οργανισμών τους, δημιουργώντας νέες ροές εσόδων, προσφέροντας μια υπερ-εξατομικευμένη εμπειρία στους πελάτες τους, αποτελώντας τους αρχιτέκτονες της ανάπτυξης των οργανισμών τους.   

Cysoft-IT-Directors-Forum-2023

Η κορυφαία εκδήλωση της χρονιάς για την ελληνική κοινότητα των CIOs και των Διευθυντικών Στελεχών Πληροφορικής επιστρέφει για 18η χρονιά, συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση των προηγούμενων ετών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λάβουν χώρα keynote ομιλίες από διεθνείς Thought Leaders και ICT Experts, πάνελ συζήτησης που θα συμμετέχουν κορυφαίοι Decision makers / ΙCΤ Leaders και CEOs, καθώς επίσης θα παρευρεθούν ελίτ επαγγελματίες του χώρου, αναδεικνύοντας κρίσιμα και επίκαιρα θέματα  της αγοράς, μέσα από ένα περιβάλλον δυναμικής ανταλλαγής απόψεων και εμπεριστατωμένης ανάλυσης  σε όλο το φάσμα σχεδιασμού και υλοποίησης της ΙΤ στρατηγικής.

Το IT Directors Forum θα προσφέρει στους CIOs και τα Διευθυντικά Στελέχη Πληροφορικής τις κατευθύνσεις για να ενεργούν αποτελεσματικά στο νέο περιβάλλον των συνεχών αλλαγών, αξιοποιώντας στο έπακρο τις ευκαιρίες που προσφέρει η ψηφιακή επιχειρηματικότητα, υποκινώντας την καινοτομία και ενισχύοντας την ανθεκτικότητα των οργανισμών τους. Παράλληλα, μέσω της έρευνας «The State of the CIO in Greece 2023» που θα παρουσιαστεί στο συνέδριο, θα χαρτογραφηθεί ο ρόλος των Ελλήνων CIOs στη νέα εποχή, καταγράφοντας τις ανησυχίες τους και αναλύοντας τους στόχους και τα θέματα που τους απασχολούν. 

Η Cysoft υποστηρικτής του IT Directors Forum

Η Cysoft Ελλάς ΕΠΕ, πιστοποιημένος συνεργάτης της ManageEngine, θα συμμετάσχει στο επερχόμενο IT Directors Forum ως υποστηρικτής, παρουσιάζοντας καινοτόμες λύσεις που βοηθούν τους επαγγελματίες της Πληροφορικής να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες προκλήσεις του κλάδου. Σας περιμένουμε στις 13 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνω΄ν, να γνωριστούμε και να αναζητήσουμε από κοινού τις βέλτιστες δυνατές λύσεις με βάση τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες.

You might be interested in …