Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της λύσης Site24x7 και λάβετε δωρεάν άδεια χρήσης για 3 μήνες

Η απρόσκοπτη και ανελλιπής online παρουσία κάθε επιχείρησης, αποτελεί βασική προϋπόθεση επιτυχίας στη σύγχρονη, ψηφιακή εποχή. Ακόμα περισσότερο επιτακτική είναι η διαρκής διαθεσιμότητα υπηρεσιών που παρέχονται online από επιχειρήσεις όπως ηλεκτρονικά καταστήματα, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κ.α., ώστε να προσφέρουν στον τελικό χρήστη την ιδανικότερη εμπειρία.

Η Site24x7, αποτελεί μια ολοκληρωμένη cloud λύση για monitoring που δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες IT και DevOps να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις επιδόσεις και να αντιμετωπίζουν ζητήματα που προκύπτουν σε διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως εφαρμογές και διακομιστές καθώς και σε δικτυακές υποδομές, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών και δημόσιων cloud.

Εξάλλου, η λύση Site24x7 ελέγχει σε βάθος την απόδοση ιστοτόπων, διακομιστών και εφαρμογών, τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές, αναδεικνύοντας τυχόν ζητήματα απόδοσης που χρήζουν βελτίωσης και ενημερώνει τους διαχειριστές των συστημάτων για να λάβουν τα απαραίτητα διορθωτικά μέτρα, προτείνοντας τις βέλτιστες τροποποιήσεις για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προκειμένου να γνωστοποιήσει τις απεριόριστες δυνατότητες της λύσης Site24x7 στους επαγγελματίες που επιθυμούν να την εντάξουν στις διαδικασίες του οργανισμού τους, η Cysoft διοργανώνει σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία, ένα ειδικό διαδικτυακό σεμινάριο, ελεύθερο παρακολούθησης από κάθε ενδιαφερόμενο.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, μεταξύ 11:00 – 12:00, δικαιούνται να λάβουν δωρεάν άδεια χρήσης της έκδοσης Site24x7 PRO, για 3 ολόκληρους μήνες, καθώς και δωρεάν υποστήριξη από την Cysoft για την αποτελεσματική παραμετροποίησή της, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης.