Αποκτήστε Trend Micro Worry-Free Services με έκπτωση 60%

Η Cysoft εξασφάλισε αποκλειστική προσφορά για τις λύσεις Worry-Free Services και Worry-Free Services Advanced, τις ολοκληρωμένες σουίτες αντι-ιικής προστασίας (antivirus) της Trend Micro. Από τις 16 Σεπτεμβρίου 2020 και για έναν μήνα, μπορείτε να αποκτήσετε τις κορυφαίες λύσεις ασφάλειας. ιδανικές για επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, με έκπτωση 60%!

Επιλέξτε ανάλογα με τις ανάγκες σας μεταξύ Worry-Free Services για προστασία των εταιρικών endpoints ή Worry-Free Services Advanced για προστασία των εταιρικών συσκευών (σταθερών και κινητών) emails και third-party εργαλείων και διασφαλίστε μέγιστο επίπεδο ασφάλειας για την επιχείρησής σας!

Εκμεταλλευτείτε σήμερα κιόλας την προσφορά! Εγκαταστήστε μια ολοκληρωμένη, cloud-based λύση και προστατέψτε αποτελεσματικά την εταιρεία σας από ransomware, στοχευμένες επιθέσεις και κάθε είδους απειλή, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα των ευαίσθητων εταιρικών δεδομένων.

Για να λάβετε την προσφορά, αρκεί να συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επιλέγοντας το προϊόν που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Ποια λύση είναι καταλληλότερη για τη δική μου επιχείρηση;

Worry-Free Services

  • Cloud λύση ασφάλειας για endpoints κι εταιρικές κινητές συσκευές. Διαθέτει έξυπνη κονσόλα διαχείρισης που παρέχει ορατότητα σε βάθος και έλεγχο σε ολόκληρη την εταιρική σας δομή.
  • Ενσωματώνοντας μηχανική εκμάθηση (machine learning) υψηλής πιστότητας, αναλύει μοναδικά αρχεία όχι μόνο πριν αλλά και κατά τη από την εκτέλεσή τους, για πιο αξιόπιστη προστασία.
  • Προστατεύει αποτελεσματικά τα ευαίσθητα δεδομένα σας και αποτρέπει κάθε κακόβουλο λογισμικό και δυνητική απειλή για την εταιρεία σας.

Worry-Free Services Advanced

  • Cloud λύση ασφάλειας για endpoints, εταιρικές κινητές συσκευές και emails. Προστατεύει αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από ransomware, phising και άλλες προηγμένες επιθέσεις.
  • Διαθέτει όλες τις υπηρεσίες της λύσης Trend Micro Worry-Free, ενώ επιπλέον διασφαλίζει την προστασία του ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και των εταιρικών, cloud εφαρμογών.
  • Ενσωματώνοντας τις υπηρεσίες Trend Micro Email Security και Cloud App Security, προστατεύει Microsoft 365, Google G Suite, Dropbox και Box.

Η συγκεκριμένη προσφορά έχει λήξει

You might be interested in …