Το εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης ADSelfService Plus, δωρεάν από την ManageEngine

Οι περισσότερες επιχειρήσεις παγκόσμια, βρίσκονται σε καθεστώς απομακρυσμένης εργασίας. Το γεγονός αυτό, αποτελεί ασφαλώς μια πρωτοφανή εμπειρία αλλά κι ένα «εμπόδιο» για την εύρυθμη λειτουργία τους, το οποίο καλούνται να υπερπηδήσουν άμεσα, ειδικότερα όσες εξ’ αυτών δεν διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή για να μπορέσουν να υποστηρίξουν πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

Με στόχο την διευκόλυνση των τμημάτων IT των επιχειρήσεων, η ManageEngine ανακοίνωσε ότι διαθέτει δωρεάν την επαγγελματική έκδοση του ADSelfService Plus. Πρόκειται για ένα εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης χρηστών, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να επαναρυθμίζουν τους κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory και να ξεκλειδώνουν τους λογαριασμούς τους, χωρίς καμία βοήθεια από το τμήμα μηχανογράφησης, ακόμα κι αν εργάζονται απομακρυσμένα.

Ως εκ τούτου, εφόσον θεωρείτε ότι επιχείρησή σας μπορεί να επωφεληθεί από τη χρήση του ADSelfService Plus, συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα που θα βρείτε πατώντας στο παρακάτω κουμπί. Κατόπιν, θα λάβετε άμεσα ένα e-mail από την ομάδα υποστήριξης της ManageEngine, με την άδεια χρήσης του προϊόντος, διάρκειας 60 ημερών, ενώ θα σας παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια προκειμένου να εφαρμόσετε τη λύση απομακρυσμένα.

Ελπίζουμε ότι θα βγούμε το συντομότερο δυνατό από αυτήν τη δυσμενή συγκυρία και θα επιστρέψουμε άπαντες στην καθημερινότητά μας. Μέχρι τότε, ας δείξουμε αλληλεγγύη, βοηθώντας ο ένας τον άλλον, με κάθε δυνατό τρόπο.

You might be interested in …