Η Cysoft συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2024

Η Cysoft, κορυφαία εταιρεία παροχής εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής, ανακοινώνει με χαρά τη συμμετοχή της στα Ποσειδώνια 2024, τη σημαντικότερη ναυτιλιακή έκθεση διεθνώς. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου 2024 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Στο περίπτερο της Cysoft (Αίθουσα 3, Περίπτερο 3.449), οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ευρεία γκάμα των ολοκληρωμένων λύσεων IT που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να βελτιώσουν τη λειτουργία, την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα των ναυτιλιακών επιχειρήσεων.

Η κ. Αλέξια Χριστοφή, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Cysoft, δήλωσε: «Με 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην παροχή λύσεων Πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να προσεγγίζουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες κάθε κλάδου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουμε στα Ποσειδώνια 2024 και θα παρουσιάσουμε τις ειδικά σχεδιασμένες λύσεις μας για τις ανάγκες της ναυτιλιακής βιομηχανίας, όπως συστήματα διαχείρισης πλοίων, λογισμικά ασφάλειας και προστασίας δεδομένων, καθώς και εργαλεία παρακολούθησης και ανάλυσης δεδομένων πλοίων σε πραγματικό χρόνο».

Ο κ. Ανδρέας Καραντώνης, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της εταιρείας, ανέφερε: «Μέσω της συμμετοχής μας στα Ποσειδώνια 2024, στοχεύουμε να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας με υφιστάμενους πελάτες και να αναπτύξουμε νέες συνεργασίες με ναυτιλιακές εταιρείες από όλο τον κόσμο. Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και την ποιότητα, η Cysoft δεσμεύεται να προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες του ναυτιλιακού κλάδου, αλλά και προετοιμάζουν τους πελάτες της για τις προκλήσεις του μέλλοντος».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσία της Cysoft στα Ποσειδώνια 2024 ή για να κλείσετε μια συνάντηση με τα στελέχη της εταιρίας κατά τη διάρκεια της έκθεσης, επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα http://shipping.cysoft.gr.

You might be interested in …