Λογισμικό για ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση διαθέτει η ManageEngine​

Στην εποχή της εξαποστάσεως εργασίας που έχει επιβληθεί λόγω της πανδημίας του Covid-19, εκτός από την προσπάθεια διατήρησης ενός υγιούς αλλά και παραγωγικού εργατικού δυναμικού, η μεγαλύτερη πρόκληση για τις επιχειρήσεις έγκειται στη διατήρηση της ακεραιότητας των κρίσιμων υποδομών και υπηρεσιών τους.

Η πρόκληση αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη σε μια περίοδο που οι κυβερνοεπιθέσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, μιας και οι επίδοξοι κυβερνοεγκληματίες σαρώνουν τον ιστό αναζητώντας να εκμεταλλευτούν ευπαθείς συνδέσεις VPN, για να αποκτήσουν πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφοριακές υποδομές, δημιουργώντας μεγάλο “πονοκέφαλο” στις ομάδες IT.

Στο πλαίσιο των πολιτικών απομακρυσμένης εργασίας, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι ομάδες τεχνολογιών πληροφορικής υιοθετούν μια ασφαλή προσέγγιση εργασίας μέσα στα περιβάλλοντα του οικιακού τους γραφείου. Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζονται λύσεις που θα τους επιτρέπουν την απομακρυσμένη σύνδεση με τα κρίσιμα επιχειρησιακά συστήματα και εφαρμογές, εκτελώντας τις καθημερινές τους εργασίες χωρίς να διακυβεύουν την ασφάλειά τους.

Το νέο δωρεάν toolkit της ManageEngine, αποτελείται από τα Access Manager Plus και Remote Access Plus, δυο επιμέρους λύσεις για ασφαλή και εγκεκριμένη απομακρυσμένη πρόσβαση των IT managers σε κρίσιμες υποδομές και εφαρμογές της επιχείρησης που εργάζονται.

You might be interested in …