Τα σεμινάρια πληροφορικής ITCON της ManageEngine επιστρέφουν σε Ελλάδα και Κύπρο

Η ManageEngine (www.manageengine.com), πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης λογισμικών ασφάλειας και διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων, θυγατρική της Zoho Corporation (www.zoho.com), ανακοινώνει τη επιστροφή της επιτυχημένης σειράς σεμιναρίων πληροφορικής ITCON, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η ψηφιακή εκδήλωση ITCON Digital 2020 και μετά από τρία χρόνια αναμονής λόγω της πανδημίας, τα σεμινάρια ITCON διοργανώνονται εκ νέου με δυνατότητα φυσικής παρουσίας κοινού. Οι εκδηλώσεις που εντάσσονται στο παγκόσμιο roadshow της ManageEngine, θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Channel IT (www.channel-it.com), αποκλειστικό διανομέα των λύσεων της ManageEngine για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Συγκεκριμένα, το ITCON Greece 2022 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα, ενώ το ITCON Cyprus 2022την Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, στο ξενοδοχείο Hilton, στη Λευκωσία. Οι εκδηλώσεις του 2022 θα έχουν και επετειακό χαρακτήρα, δεδομένου ότι η ManageEngine συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια δραστηριοποίησης στον κλάδο του Information Technology.

Τα ITCON της ManageEngine, έχουν ως στόχο την ανάδειξη καινοτόμων λύσεων διαχείρισης και ασφάλειας για υποδομές πληροφοριακών συστημάτων και απευθύνονται σε Διευθυντές Τεχνολογίας (CTOs, CIOs), επικεφαλής τμημάτων IT, διαχειριστές και μηχανικούς IT, DPOs, IT Security managers, IT Auditors κλπ., που δραστηριοποιούνται σε εταιρείες και οργανισμούς κάθε μεγέθους και κλάδου, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο τομέα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις του κλάδου, να γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας και διαχείρισης υποδομών πληροφορικής που εφαρμόζονται με επιτυχία σε εταιρείες και οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, αλλά και να γνωρίσουν το ανταγωνιστικό και διαρκώς διευρυνόμενο portfolio λύσεων της ManageEngine.

Μέσα από πέντε διακριτές θεματικές, οι product experts της ManageEngine και οι μηχανικοί της Channel IT, θα αναλύσουν μεθόδους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση περιστατικών ασφάλειας, για την προστασία δικτύων, κρίσιμων υποδομών κι ευαίσθητων εταιρικών πληροφοριών, αλλά και τρόπους για τη βελτιστοποίηση εργασιών ρουτίνας του Active Directory, για την απομακρυσμένη διαχείριση endpoints και πολλά ακόμη μείζονα θέματα που άπτονται των σύγχρονων τμημάτων ΙΤ, με στόχο την απλούστευση και αυτοματοποίηση των καθημερινών διαδικασιών.

Εξάλλου, υψηλόβαθμα στελέχη Πληροφορικής από εταιρείες – πελάτες της ManageEngine, θα παρουσιάσουν την εμπειρία χρήσης των προϊόντων και το πώς αυτά βελτιώνουν τις καθημερινές λειτουργίες των τμημάτων τους, συμβάλλοντας στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών, στον περιορισμό των λειτουργικών εξόδων και στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων, τα προφίλ των εισηγητών, αλλά και για να εγγραφείτε δωρεάν, μπείτε εδώ για το ITCON Greece 2022 και εδώ για το ITCON Cyprus 2022.

You might be interested in …